it service - it support

Home Produkter

PERSPEKTIVA SAFE

 


 

Perspektiva Safe er konceptet, der kan holde din it-platform sikkert kørende, så du kan fokusere på din forretning.

 

SIKKERHED

Når du vælger os, som it-leverandør svarer det til, at du får adgang til en stor it-afdeling med stærke ressourcer og kompetente konsulenter, der er uddannet i de nyeste teknologier på markedet.

Vi arbejder proaktivt med kundens systemer, og sikrer bl.a. derved høj tilgængelighed og driftsstabilitet.

 

 safe4-pie-200px

ANSVAR

Vi ved, at de fleste virksomheder er dybt afhængige af deres it-systemer. Derfor følger vi også vores rådgivning og løsninger op ved at tage det fulde ansvar for din it-drift. Vi varetager gerne dine interesser i forholdet til andre samarbejdspartnere, således at hele værdikæden fungerer optimalt.

 

 

HVAD KOSTER DET EGENTLIGT, NÅR DIN VIRKSOMHED RAMMES AF IT-NEDBRUD?

De fleste virksomheder kender til it-nedbrud men hvad koster det i kroner og tabt omsætning, når virksomheden går i stå?

Perspektiva Safe er konceptet der kan holde enhver virksomhed kørende og hurtigt udbedre skaderne ved eventuelle it-nedbrud.

 

Vil du vide mere om Perspektiva Safe, så kontakt os på: Telefon: +45 8853 0200
Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FREMTID

Vores rådgivning og løsninger er til for at skabe det bedst mulige fundament for dine it-systemer. Vi tilstræber at skabe maksimal "value for money" i årene frem, og er hele tiden parat til at justere løsningens indhold, så den passer til din virksomheds aktuelle situation.

Som kunde betyder det, at du opnår tryghed ved velkendte og langsigtede planer, der til enhver tid passer til din virksomhed.

 

EFFEKTIVITET

Vi bygger vores service på velafprøvede processer, og som kunde kan du altid nyde godt af vores erfaringer og "best practises" på daglig basis.

Vores organisation er yderst fleksibel, og vi er vant til at agere lynhurtigt på netop vores kunders behov.