it support - it service

HomeDesktop Management Solutions

 DESKTOP MANAGEMENT SOLUTIONS


 

 dms

 

 

Med Desktop Management Solution er det muligt at have en enkel, effektiv og central administration af din virksomheds Microsoft Windows-baserede computere og  fordelene er mange:

  • Komplet kontrol med opsætning af desktops og laptops
  • Automatisering af installations- og opdaterings processer
  • Ease of use: installation, implementering og drift
  • Reducering af omkostninger ved installation, udrulning og vedligehold
  • Centralisering og standardisering af it-services
  • Hurtigere ROI via lavere omkostninger for vedligehold og administration
  • Ensartet forretnings platform

Hos Perspektiva IT har vi gennem en række løsninger bevist vores evner inden for moduludvikling, hvor integration til eksisterende løsninger har været altafgørende. Vores succes skyldes i høj grad vore kunders engagement. Vi anser nemlig processen omkring sådanne fælles projekter, som værdiskabende for begge parter, og ser den konstruktive sparring, som en altafgørende faktor for at vi kan levere den rigtige løsning. Desktop Mangement Solution er udviklet i tæt samarbejde med flere af vore kunder og sparingspartnere.

 

 

VIL DU VIDE MERE OM, hvilke fordele Desktop Management Solution kan tilføre din virksomhed?

Så kontakt os på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
eller telefon: +45 8853 0200.

 

 

 

Desktop Management Solutions finder let enhver stjålen computer og sørger samtidig for, at dine forretningsdata ikke falder i forkerte hænder.

 

Som en sidegevinst til løsningens øvrige fordele, er der i løsningen indbygget en funktion der afslører, hvilken ip-adresse computeren  er tilkoblet. Bliver computeren stjålet, er det således en let sag at finde frem til tyven.  Løsningen rummer desuden mulighed for, at computeren  automatisk sletter alle forretningsdata, hvis den skulle komme i de forkerte hænder.